fbpx

Uppdrag

Signerat Kreation

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Om våra referensuppdrag

Alla våra referensuppdrag är publicerade och använda av uppdragsgivaren. Webbplatser kan och ändras ofta av kunden därför kan våra exempel skilja sig från hur de visas i dagsläget. Våra exempel visar utförandet vid leverans. Har ni frågor eller vill komma i kontakt med oss för att diskutera ett uppdrag. Tveka inte att höra av er till någon av våra projektledare eller teamansvariga.

Svar på vanliga frågor till oss

Vi arbetar med en rad spännande projekt av varierande storlek. Främst har våra kunder varit inom den offentliga sektorn men vi arbetar även med en rad andra typer av projekt från olika kunder i näringslivet. Vi har därför en dynamik i såväl arbetsprocess som projekt.

Vi vågar påstå att vi besitter kunskaper nog för att kunna erbjuda i princip allt som innefattas i begreppet digital kommunikation och marknadsföring. Kreation är en multibyrå för organisationer och företag med stora krav på kompetens och kapacitet. Med hjälp av våra specialiserade dotterbolag Wedomotion och Social Order kan vi erbjuda en bred bas av kommunikationstjänster så som – digitala lösningar inom webb, reklamfilmsproduktion, kreativa kampanjer, content marketing, social media marketing, grafisk design och varumärkesprocesser mm. Läs mer under våra tjänster.

Då vårt erbjudande sträcker sig brett inom digital kommunikation och marknadsföring så besitter vi en rad kompetenser som alla är specialister på sitt ämne. Vi har kreatörer som är vassa på varumärken, strategi, design, UX, språk, webb, typografi, teknik och mycket mer. 

Sök för att hitta svar

Vi har på kreation.se försökt samla det mesta om oss och vi hoppas att du får dina svar via vår webbplats. Dock ser vi alltid fram emot ett vanligt hederligt samtal och gärna ett möte. Vi älskar att berätta om hur förträffliga vi är. (Blink)

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.