fbpx

SOME

Sociala och digitala kanaler

Fånga din målgrupp i sociala och digitala kanaler

Dela på facebook
Dela på linkedin
Mycket har hänt i medielandskapet de senaste åren. Kampanjer, kreativa lösningar och filmer skapas utifrån de förutsättningar som för stunden är aktuella. Alla målgrupper är medvetna, kräsna och bara beredda att lyssna på budskap på sina egna villkor.

Jobba med din mediestrategi

Reklam och kommunikation är en on-demand-tjänst som ska finnas tillgänglig när intresse finns. ”Just då” är man benägen att göra aktiva val som leder till avslut och konvertering. På Kreation är vi i grund och botten varumärkesbyggare och tror på såväl långsiktighet som hållbar kommunikation. Vi ser därför relevant information om målgrupper och deras vanor som en förutsättning för att lyckas med dina kommunikationsinsatser. Genom en bra och noggrann planering omvandlar du kostnader till investeringar.

Engagera din målgrupp i alla viktiga kanaler

Tillgängligt vid rätt tillfälle

Googles plattformar är alla väl utformad efter de on-demand-principer som dagens målgrupper vill ta till sig. Genom att finnas tillhands vid precis rätt tillfälle ökar sannolikheten till att en konvertering sker. Därtill är en rätt optimerat kampanj kostnadseffektiv eftersom din tjänst eller produkt bara exponeras när målgruppen har frågat efter den. Kreation är certifierad Google partner.

Vilka kanaler ska jag välja?

Kanalerna är många och det kan uppfattas som en snårig djungel att ta sig i genom när mediebudgeten ska fördelas ut. Enklare och mindre kampanjer kan många hantera och bygga upp själva, men fördelarna med att jobba tätt ihop med en byrå är många. Vi skapar kampanjdelar, annonser och filmmaterial utifrån målgrupp och kanalval så att precis rätt innehåll kommer till rätt kanal och till rätt person.

Att beröra med anpassat material

Rörlig media och film är enligt all statistik det som gäller i aktuella sociala kanaler. Kreation har en egen animation- och filmstudio som levandegör berättelser och budskap för att ni ska få maximal utdelning på satsad mediebudget. Allt material anpassas redan vid inspelning eller produktion för rätt kanal. Oavsett om det handlar om ett snabbt budskap på några sekunder som ska spelas i Snapchat eller en långfilm som ska blir viral på Youtube, har vi kompetens och resurser.

Bli framgångsrik med dina kampanjer i sociala kanaler

Att bygga och stärka ert varumärke, sälja tjänster eller skapa konverteringar genom en stark närvaro i sociala medier kräver en långsiktig strategi. Med smarta kopplingar och goda kunskaper om era målgrupper kan du konfigurera dina annonser och flöden på Facebook, Instagram, Google och Snapchat till en resultatmaskin.

Svar på vanliga frågor sociala medier

De sociala och digitala kanalerna är här för att stanna. De utgör ett naturligt landskap för oss som kommunikations- och reklambyrå. På Kreation har vi tagit detta på största allvar och bemannat ett helt team för ändamålet. Vi hjälper våra kunder med innehåll och strategier för att levandegöra digitala och sociala flöden. På byrån finns även media managers som är experter på att betald annonsering via kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat och Google. Kreation är också certifierade som Google Partner.
Vi hanterar alla idag vedertagna och tillgängliga annonseringverktyg på marknaden så som Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, och Google Add (youtube, SEM, display). Ofta hjälper vi våra kunder med uppsättningen av de konto som krävs eftersom vi vet att det kan vara lite klurigt om man inte hanterar dessa dagligen. Spårningskod och pixlar installeras på kundens webbplats. Innehållsproduktion, annonser eller videoproduktion står våra respektive team för.
Ofta vill många av våra kunder dröja sig kvar i mer traditionella kanaler, men vi har flera exempel på att det sällan lönar sig. Genom en tydlig målsättning kan vi tillsammans ta fram en strategi och plan som hjälper er att nå era mål. Ni bör inom er organisation förstå vikten av en tydlig digital närvaro och se till att hela ledningen är med på tåget, annars är det vår erfarenhet att det kan bli en onödigt jobbig resa. Ta gärna kontakt med oss om ni har några frågor. Vi visar hur vi har lyckats med andra som har bestämt sig!

Sök för att hitta svar

Vi har på kreation.se försökt samla det mesta om oss och vi hoppas att du får dina svar via vår webbplats. Dock ser vi alltid fram emot ett vanligt hederligt samtal och gärna ett möte. Vi älskar att berätta om hur förträffliga vi är. (Blink)

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.