fbpx

ADS

Kampanjer och marknadsföring

Kreativa kampanjer anpassade för aktuella medier

Dela på facebook
Dela på linkedin
Kreations team för kreativa kampanjer jobbar med idéer, koncept och strategier för marknadsföring och reklamkampanjer. Merparten av de kampanjer som lämnar byråns kreativa kammare rullar i sociala och digitala kanaler.

Hej i bruset

Vi har alla hört talas om det ökända bruset som härskar där ute. Bruset som gör det svårt att bryta igenom och nå fram med önskat budskap till relevanta målgrupper. För att lyckas måste vi vara smarta, strategiska, konsekventa och nulägesorienterade. För att nå fram måste vi beröra målgruppens innersta känslor. Människor behöver och älskar känslor. Låt oss hjälpa er att beröra de som är viktiga för er. Se fler av våra kampanjer under uppdrag. Kram!

Trendspan no #1

Alla undersökningar pekar åt samma håll. I de sociala kanalerna är vi extremt noga med att sortera ut innehåll och information som är aktuell för just oss. Det kan vara ett mentalt köpbeslut eller ett specifikt intresse som vi aktivt söker information om. Tidsfönstret är extremt litet när det gäller engagemang i digitala och sociala kanaler. Vi behöver därför vara exakta och ha stor kunskap om den målgrupp vi vill nå. Att sjösätta en lyckad kampanj idag handlar lika mycket om valet av media som om det innehåll som publiceras.

Trendspan no #2

Vi dras till det vi känner igen och känner oss trygga med. Genom att skapa kampanjkoncept och reklam som bygger på återkommande uttryck kan man bygga en vänskaplig allians med målgruppen som håller över tid. Via sociala, levande och digitala kanaler bygger vi tillsammans med vårt filmteam berättelser och innehåll som målgruppen vill ta till sig. Genom en tydlig idé och ett långsiktigt tänk gör vi kommunikationskostnader till investeringar. Vi vet hur man gör och berättar gärna. 

Vill du ser fler exempel på våra kampanjer och produktioner besök vår samling av uppdrag!

Svar på vanliga frågor kampanjer

Merparten av våra kampanj och marknadsföringsuppdrag handlar om att skapa hållbara och kreativa koncept för våra kunders varumärken. Som byrå agerar vi som projektägare och tillför strategisk tyngd genom att konceptuellt bygga idéer som ligger i linje med affärs- och marknadsplan. Inte sällan ansvar vi för framtagande av såväl aktivitetsplan som marknads- och medieplan.
Listan kan göras lång, men som grund finns alltid strategisk kunskap med genom någon av våra projektledare därtill kopplar vi på de team som behövs. Det kan vara vårt kreativa team med art director och copy, delar eller hela vårt filmteam och ibland vårt content team.
Du får ett stort gäng med tillhörande kompetenser till ditt förfogande. Du jobbar alltid nära kunden och får vara delaktig i att sätta samman ditt eget dream team. En skön känsla om vi får säga det själva!

Sök för att hitta svar

Vi har på kreation.se försökt samla det mesta om oss och vi hoppas att du får dina svar via vår webbplats. Dock ser vi alltid fram emot ett vanligt hederligt samtal och gärna ett möte. Vi älskar att berätta om hur förträffliga vi är. (Blink)

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.