fbpx

CODE

Webb och digitala lösningar

Webblösningar med WordPress™ i fokus. Design och utveckling av skräddarsydda lösningar.

Dela på facebook
Dela på linkedin
Oavsett om det handlar om en hemsida, en applikation eller ett renodlat design- och konceptarbete så utgår vi från kundens varumärke och skräddarsyr en lösning som generar ökad synlighet, fantastiska användarupplevelser och fler nya kunder. Kreation hjälper dig från strategi, design, teknisk produktion och marknadsföring till långsiktig förvaltning. Alltid i nära dialog med kunden och användaren i fokus. Vi pratar webbiska flytande!

Design & UX

Med skräddarsydd design byggs varumärke och tydliggör användarnyttan. Digitala applikationer och hemsidor är företagets ansikte utåt, därför är det viktigt att utseendet motsvarar företagets kärnvärden och varumärke. Kreations designteam hanterar hela designkedjan från användarens upplevelse till varumärkets digitala själ. 

Analys och strategi

Med hjälp av kundens insikter, datainsamling och målgruppsanalyser tar vi fram en webbstrategi som vägleder en digitala närvaro framåt. Vi påbörjar ofta vårt arbete med en behovsanalys för att kunna säkerställa bästa möjliga användarupplevelse. Befintlig hemsida analyseras och framtida behov konkretiseras genom workshop/fokusgrupper.

Utveckling

Kreations webbteam är experter på WordPress och ansvarar för såväl drift som uppbyggnad av ett stort antal webbplatser – alla baserade på världens största publiceringsverktyg. Enkelt eller skräddarsytt spelar ingen roll – byråns webbteam bygger riktigt schysta lösningar som håller att granskas – tillgängliga, stabila och snabba.

När skiten träffar fläkten

Ibland händer det – något går fel. En server går ner. Någon trycker på fel knapp. Vår erfarenhet säger att det är bara en fråga om när. Vi ser gärna att våra kunder väljer till ett av våra supportavtal i det fall vi jobbar tillsammans. Du kan känna dig trygg och vår support är tillgänglig när du behöver dem. Därtill får du hjälp med att hantera domäner, certifikat och ofrånkomliga säkerhetsuppdateringar av ditt system/hemsida.

Konvertering & optimering

En trevlig och välbesökt hemsida i all ära, men det hjälper inte om du ändå inte lyckas få besökaren att göra det du vill, dvs konvertera. Det kan handla om att slutföra ett köp, fylla i ett formulär, prenumerera på ett nyhetsbrev eller läsa mer om en specifik tjänst/produkt. Med utgångspunkt från er målgrupp och era affärsmål optimerar vi er hemsida eller plattform för kostnadseffektiv konvertering.

Svar på vanliga frågor digitala tjänster

Vi vågar påstå att vi besitter kunskaper nog för att kunna erbjuda i princip allt som innefattas i begreppet digitalt arbete. Vi strävar efter att vara med på hela den digitala resan från uppstart till implementering.
Vi strävar efter att besitta specialister på alla områden som rör webbproduktion. På byrån finns kreatörer som är vassa på webdesign, UX, webb, SEO och mycket mer.
Tempot är högt och du har själv mycket kontakt med kunden. Oftast ingår du i ett team tillsammans med dina kollegor. Att arbeta på Kreation innebär att arbeta på en flexibel arbetsplats där ansvar och kreativitet är nyckelorden. Vi förutsätter att ditt eget intresse utvecklar din förmåga. Du har möjlighet att läsa på, studera, lyssna och lära på såväl din fritid som på arbetstid, men du bär själv ansvaret för att det blir av.

Sök för att hitta svar

Vi har på kreation.se försökt samla det mesta om oss och vi hoppas att du får dina svar via vår webbplats. Dock ser vi alltid fram emot ett vanligt hederligt samtal och gärna ett möte. Vi älskar att berätta om hur förträffliga vi är. (Blink)

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.