fbpx

ROI

Strategi och projektledning

Strategi och projektledning för att lyckas med din investering

Dela på facebook
Dela på linkedin
Kreations projektledare är alla seniora marknadsförare med lång erfarenhet från komplexa kommunikationsuppdrag och innehar såväl titeln strategisk rådgivare som projektledare. Vi får ofta beröm och cred av våra kunder för att vi bidrar med kunskap och erfarenhet kring viktiga frågor som rör affärsutveckling, organisation och ledarskap. 

Varför oss?

Alla våra projektledare har erfarenhet från en mängd olika branscher och är alla vana att föra diskussioner med såväl ledningsgrupper som med medarbetare och kunder. Vi tror att det är det som gör att våra kunder väljer att ge oss fortsatt förtroende. Vi tror att det är vår förmåga att förstå era utmaningar och omsätta dessa till kreativa möjligheter i samarbete med våra team, som gör oss konkurrenskraftiga.

Projektledning

Vi är vana att jobba på distans då våra kunder är utspridda i hela landet. Till vår hjälp har vi projektverktyg, som tex Basecamp, som gör att våra kunder och medarbetare hela tiden är med i loopen. Projektledarens roll handlar om att prissätta, planera och delegera arbetet mellan team och medarbetare på byrån. Samtidigt får vi ofta beröm för att vi bidrar med kunskap och erfarenhet kring frågor som rör affärsutveckling.

Du hittar e-postadresser och telefonnummer till Kreations projektledare under sidan kontakt.

Svar på vanliga frågor om tjänster

Våra strategiska tjänster handlar om kommunikationsrelaterade frågor. Primärt går de ut på att sammanfoga varumärke och affärsidé med målgrupper, segment och kreativa budskap. Ett vanligt uppdrag för oss som reklam- och kommunikationsbyrå är också varumärkesbyggande processer så som framtagande av varumärkesplattform, kärnvärden och kreativa strategier.
Det är framförallt våra strateger och projektledare som driver processer relaterade till strategiska uppdrag och varumärkesprocesser. Alla har lång erfarenhet av att jobba med ledningsgrupper och styrande organ inom såväl stora som små organisationer. Flera av våra uppdrag har genomförts inom offentlig sektor vilket har gett oss stor befarenhet och förståelse för att verka i och inom politiskt styrda organisationer.
Vill du jobba med strategiskt utmanade frågor och hjälpa andra att lyckas? I så fall kanske Kreation kan vara rätt arbetsplats för dig. Vi tror att du passar in hos oss om du är en driven person med tydligt affärsfokus och som är van att jobba autonomt. Du bör ha jobbat på byrå tidigare eller kommer du från en post som marknadschef, egen företagare eller VD. Vi ska ärligt säga, redan från början, att det är ett tufft jobb och du förväntas snabbt kunna sätta dig in i andra organisationers utmaningar. Är du av rätta virket, hör av dig till vår VD för ett samtal.

Sök för att hitta svar

Vi har på kreation.se försökt samla det mesta om oss och vi hoppas att du får dina svar via vår webbplats. Dock ser vi alltid fram emot ett vanligt hederligt samtal och gärna ett möte. Vi älskar att berätta om hur förträffliga vi är. (Blink)

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.