fbpx

VFX

Film och rörliga berättelser

Film på riktigt. Reklamfilm som engagerar.

Dela på facebook
Dela på linkedin
Wedomotion ingår i vår samägda kommunikationsgrupp och här skapas merparten av våra filmproduktioner. Vi formar engagerande innehåll för digitala flöden som bygger berättelser om varumärken, tjänster och produkter. Genom starka berättelser förmedlar vi såväl kommersiella som icke kommersiella organisationers värderingar och styrkor.

Att levandegöra ett varumärke

Vi kan film, film som berättar historier på riktigt. I vår portfölj har vi flera framgångsrika reklamkampanjer men också tv-produktioner, drama, dokumentärer och musikvideos. Och för att skryta lite, passar vi på att berätta att flera av dem har vunnit priser både nationellt och internationellt.

Film för digitala kanaler

Filmteamet jobbar ofta tajt ihop med gänget på ”Kreativa Koncept” och ”Medieplanering” som en viktig kugge i den kreativa processen. Våra produktioner optimeras alltid för planerade mediekanaler. Genom en tydlig arbetsprocess säkerställer vi alltid att budskapet når fram till målgruppen för varje given plattform och att upplevelsen genom floran av mediekanaler håller en konstant hög kvalitet.

Vill du ser fler exempel på våra kampanjer och produktioner besök vår samling av uppdrag!

Svar på vanliga frågor om film och rörligt

Vi erbjuder avancerade tjänster inom filmproduktion via vårt dotterbolag Wedomotion. Från rörliga identiteter till reklamfilmer. Vi är vana med att arbeta i såväl stora som små produktioner, enstaka inspelningar eller sammanhängande episoder.
Vi har ett fullskaligt produktionsbolag som besitter experter på alla områden inom filmproduktion och rörligt. Vi har animatörer, regissörer, manusskrivare, musikproducenter och mycket mer som behövs för att göra rörligt av högsta kvalitet.
Söker du jobb inom filmproduktion se wedomotion.se.

Sök för att hitta svar

Vi har på kreation.se försökt samla det mesta om oss och vi hoppas att du får dina svar via vår webbplats. Dock ser vi alltid fram emot ett vanligt hederligt samtal och gärna ett möte. Vi älskar att berätta om hur förträffliga vi är. (Blink)

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.