fbpx

WORK

Kreations tjänster

Kompletta och tajta team för kommunikation

Dela på facebook
Dela på linkedin

Vår arbetsprocess på Kreation utgår från sex tydliga kompetensteam; strategi, kreativa kampanjer, webb och digitala lösningar, rörlig film, sociala medier samt grafisk design. Vi verkar i en bransch som är full av obegripliga titlar och termer, men vi har försökt göra det enkelt genom att dela upp dem utifrån vad som blir vår leverans till dig. Läs mer under respektive tjänst.

Från grafisk profil till komplett digital närvaro

Många av våra uppdrag sträcker sig från framtagning av varumärke och grafisk profil till en genomtänkt närvaro i såväl digitala som fysiska medier. Ta gärna en titt på några av våra tidigare uppdrag eller kontakta någon av våra projektledare.

Sociala medier och digitala kanaler är idag något av en självklarhet för vård av varumärke och vid försäljning. Låt oss hjälpa dig välja rätt.
Grafiska profiler, visuella koncept för varumärken och organisationer.
Webblösningar med WordPress™ i fokus. Design och utveckling av skräddarsydda lösningar.

VFX

Ett fullskaligt filmteam som levandegör varumärken och berättelser för alla aktuella kanaler.

ADS

Framtagning av kreativa koncept och reklamkampanjer som bygger och stärker varumärken.

ROI

Projektledning med strategisk tyngd och fokus på affärsutveckling med seniora projektledare.

Svar på vanliga frågor om våra tjänster

Kreation är en multibyrå och digital reklambyrå för organisationer och företag med stora krav på kompetens och kapacitet. Våra tjänsteområden är; strategi inom marknadsföring och varumärken, kampanjutveckling, webbutveckling, rörligt och film, strategi och planering av sociala medier samt grafisk design. Med hjälp av våra specialiserade dotterbolag kan vi erbjuda spetskompetens inom filmproduktion och långsiktiga strategier med innehållsproduktion för sociala kanaler.
Självklart har vi ett brett nätverk med kontakter inom branschen för alla tänkbara behov. Med vårt egna dotterföretag Wedomotion jobbar vi som en enhet. Vi sitter i samma lokaler och planerar våra uppdrag som ett och samma företag för att det ska bli så smidigt som möjligt för våra kunder.
Lika barn leka bäst brukar man säga. Eftersom Kreation är en multibyrå med flera olika discipliner arbetar vi med en rad olika kommunikationsutmaningar. För att våra medarbetare ska hålla sig på topp, inom just sina respektive områden, arbetar de tillsammans inom teamen för att skapa rutiner och bygga specialistkunskaper. Det blir sedan projektledarnas roll att sammanföra kompetenser för varje givet uppdrag.

Sök för att hitta svar

Vi har på kreation.se försökt samla det mesta om oss och vi hoppas att du får dina svar via vår webbplats. Dock ser vi alltid fram emot ett vanligt hederligt samtal och gärna ett möte. Vi älskar att berätta om hur förträffliga vi är. (Blink)

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.