fbpx

NEWS

DEV

VI SÖKER Utvecklare för WP
Vi söker vass utvecklare för WordPress™ som brinner för att utforska nya möjligheter och som inte räds utmaningar.

Svar på vanliga frågor om Kreation

Vi arbetar med en rad spännande projekt av varierande storlek. Främst har våra kunder varit inom den offentliga sektorn men vi arbetar även med en rad andra typer av projekt från olika kunder i näringslivet. Vi har därför en dynamik i såväl arbetsprocess som projekt.

Vi vågar påstå att vi besitter kunskaper nog för att kunna erbjuda i princip allt som innefattas i begreppet digital kommunikation och marknadsföring. Vare sig det gäller att skapa grafiska profiler eller användarfokuserade appar så har vi specialister på alla områden.

Då vårt erbjudande sträcker sig brett inom digital kommunikation och marknadsföring så besitter vi en rad kompetenser som alla är specialister på sitt ämne. Vi har kreatörer som är vassa på varumärken, strategi, design, UX, språk, webb, typografi, teknik och mycket mer. 

Att arbeta på Kreation innebär att arbeta på en flexibel arbetsplats där ansvar och kreativitet är nyckelorden.Vi förutsätter att ditt eget intresse utvecklar din förmåga. Du har möjlighet att läsa på, studera, lyssna och lära på såväl din fritid som på arbetstid, men du bär själv ansvaret för att det blir av.

Oavsett om vi aktivt söker nya talanger eller inte har någon jobbannons ute så är vi alltid intresserade av att träffa nya förmågor. Vi brukar resonera som så att möten mellan människor är början till att tända igång en kreativ låga som alltid är välkommen. Med andra ord: kom förbi kontoret, spontansök, hör av dig i formuläret ovan eller skicka ett mail direkt till  jobb@kreation.se. Oavsett om du är gammal i gamet eller nyexaminerad.

Sök för att hitta svar

Vi har på kreation.se försökt samla det mesta om oss och vi hoppas att du får dina svar via vår webbplats. Dock ser vi alltid fram emot ett vanligt hederligt samtal och gärna ett möte. Vi älskar att berätta om hur förträffliga vi är. (Blink)

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.