fbpx

Levande kampanjkoncept för regionens renhållare

Kampanjen bygger på två karaktärer som uppenbarligen har lite svårt att förhålla sig till de regelverk som finns gällande hantering av avfall. För att komma runt detta bygger de allehanda maskiner som har till uppgift att förenkla deras vardag. Det går dock inte alltid som de har tänk sig.

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Lata paret i Kampanj för KSRR

Kreation tillsammans med dotterbolaget Wedomotion är en riktigt bra match när det gäller skapande av hållbara kommunikationskoncept. Tillsammans med manusförfattare, regissörer och ett brett kontaktnät med skådespelare och ett gäng kreatörer på byrån blir det gärna lyckat. Våra kampanjer för Kalmar Länstrafik har tex fått mycket uppmärksamhet och vunnit några fina priser.  Nu har vi precis sjösatt ytterligare ett kampanjkoncept för KSRR, eller som det inom kort kommer att heta Kretslopp Sydost.

Kampanjen bygger på två karaktärer som uppenbarligen har lite svårt att förhålla sig till de regelverk som finns gällande hantering av avfall. För att komma runt detta bygger de allehanda maskiner som har till uppgift att förenkla deras vardag. Det går dock inte alltid som de har tänk sig. På vår Youtube kanal hittar ni aktuella filmer.

I filmerna visas en hel del spektakulära maskiner som alla byggs av vårt rekvisitateam. Ett extra tack till Petter som skruvat, mekat, svetsat och kopplat. En permanent studio har satts upp på hemlig ort där teamet med skådespelare, ljudtekniker, ljustekniker, regissör, fotograf och art director hänger ett par dagar i streck vid varje inspelningstillfälle.

I film #2 löser Inger och Kjell-Åke problemet med att knyta dubbelknut på avfallspåsarna. Det går inte riktigt som de hade tänkte, men skam den som ger sig.

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.