fbpx

Kreation får förtroendet att lansera ny flyglinje för Lufthansa

I höst startar Lufthansa tillsammans med sitt dotterbolag Air Dolomiti en helt ny flyglinje mellan Kalmar och Frankfurt. Kreation har fått förtroendet att sköta hela lanseringen i Region Kalmar och Region Blekinge.

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin

Kampanj för etablering av ny flyglinje

I höst startar Lufthansa tillsammans med sitt dotterbolag Air Dolomiti en helt ny flyglinje mellan Kalmar och Frankfurt. Kreation har fått förtroendet att sköta hela lanseringen i Region Kalmar och Region Bleking. Kampanjen som är under utveckling har endast fått en mindre teaser som rullar i sociala kanaler.

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.