fbpx

Kreations blir årets marknadsförare med kampanj för KLT

"Med utgångspunkt i en traditionell bransch har årets marknadsförare i Kalmar län vågat sticka ut och tänka nytt. Kampanjen är humoristisk, iögonfallande och förmedlar sitt budskap på ett effektivt sätt. Detta i kombinationen med smarta placeringar har bidragit till att kampanjen har kunnat uppvisa mycket goda resultat, vilket placerar årets vinnare längst fram av finalisterna."

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin

Årets marknadsförare 2017

Med stor stolthet tog vi emot priset som årets marknadsförare under Gulfesten den 3 mars 2018 för det kampanjarbete som gjorts för Kalmar länstrafiks Seniorkort. Kampanjen har slagit stort och antalet resenärer som åker med seniorkortet toppar alla förväntningar. Kreation står bakom såväl idéarbete som strategi tillsammans med vår systerbyrå WeDoMotion som har hjälpt oss med att levandegöra vårt budskap. Tack!

Juryns motivering

”Med utgångspunkt i en traditionell bransch har årets marknadsförare i Kalmar län vågat sticka ut och tänka nytt. Kampanjen är humoristisk, iögonfallande och förmedlar sitt budskap på ett effektivt sätt. Detta i kombinationen med smarta placeringar har bidragit till att kampanjen har kunnat uppvisa mycket goda resultat, vilket placerar årets vinnare längst fram av finalisterna.”

 

Det vinnande bidraget

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.