fbpx

Läslov med regionens biblioteken, Viktor Elm och Kalmar FF

En något annorlunda filminspelning på Guldfågeln Arena. Det som kunde gå snett, gick snett. Engagemang var det dock ingen brist på!

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin

Precis lagom till sommarlovet fick vi äran att producera en kampanj till bibliotekens satsning för att stimulera läsning hos unga. Ett initiativ som ursprungligen kommer från allas vår egen Viktor Elm. Tillsammans med vårt filmteam Wedomotion mötte vi upp Viktor och några av spelar i laget på Guldfågeln Arena för att vara med om en lite annorlunda inspelning.

En arg vaktmästare sätter ner foten

Man tycker att man planerar och alla detaljer är genomtänkta, men mötet med en argsint vaktmästare skvallrar om annat. Vi hade missat att kommunicera våra planer till gräsmattechefen som precis hade saltat och gödslat Kalmars grönaste plätt. Med tydlig stämma får vi reda på att vi nu har ca 30 minuter på oss. På den stunden ska vi hinna med fyra scener och minst en stillbild! Stressen hopar sig och såväl filmteam, fotograf och spelare känner av den pressade stämningen. Måns, vår regissör, tar taktpinnen och blir plötsligt lagets ledare och på mindre än 10 minuter har spelarna och Viktor presterat första scenen och begreppet ”Bäst när det gäller” gör sig gällande.

Tillsamman med regionens bibliotek jobbar Viktor flitigt med att stimulera läsning hos elever och unga med budskapet att idrott och läsning hänger ihop. Kreation har fått uppdraget att hjälpa Region Kalmar och regionens bibliotek att ta fram en kampanj för det kommande Läslovet. Något vi verkligen gillar! Budskap kommer vara något i stil med ”Precis med idrott, blir läsning roligare om man tränar”. Håll utkik – snart kommer en skarp version.

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.