fbpx

Här hittar du bild och filmresurser på nätet. Vår topp-3-lista.

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin

1. Getty Images

Gettyimages.com har ett stort urval av videos och bilder av hög kvalité. Du kan välja mellan ett abonnemang eller att betala för enstaka nedladdningar. Sökfunktionen är väl utvecklad även den inte alltid är helt logisk, men du kan söka både på svenska och engelska. Detta är en av våra favoriter även om utbudet av bilder/filmer med skandinavisk touch är aningen begränsad.

Länk: gettyimages.com

2. Envato Elements

Den kompletta samlingen av bilder, mallar, videoklipp, musik och ljud. Vi använder tjänsten främst för ljudeffekter och musik till enklare annonskampanjer. För den som en har ett mer generellt behov är den tjänsten toppen, men är man ute efter lite mer kvalitativt innehåll är andra tjänster att föredra. Prisbilden för enstaka nerladdning är är relativt låg, och Envato erbjuder även abonnemang med fritt antal nerladdningar. Bra för den som snabb vill kunna göra enklare kampanjer med film, bild och ljud. Dock saknas innehåll med skandinavisk klang vilket såklart begränsar utbudet för oss här i Sverige.

Länk: https://elements.envato.com/

3. Unsplash

Unspslah.com är en rik källa när det gäller vackra och kreativa bilder men tjänsten är tyvärr begränsad till stillbilder. Den stora uppsidan med Unspslash är att bilderna är gratis att använda så länga du inte säljer dem vidare. Bilderna kommer från alla som gillar att fotografera och du behöver inte vara professionell fotograf för att lägga upp dina bilder på Unspslash, vilket gör att man här många gånger hittar bilder med där lilla extra. Många av våra webbkunder får hjälp med såväl enkla som avancerade CMS-verktyg för att håla sin sajter uppdaterade, så varför inte kolla in Unspslash för att smycka ditt digitala varumärke?

Länk: Unspslah.com

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.