fbpx

Kreation – anno 1999

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin

En liten tillbakablick

1999 var ett spännande år! Millenniebuggen, WAP lanseras, ICQ är vanligt hos de lite coolare, Altavista dominerar som populäraste sökmotor men jagas av Google, Steve Jobs lanserar wifi på Macbook. Stockholm Pride arrangeras för första gången och Charlotte Perelli (då Svensson) vinner eurovision.

Under tiden gror den lilla reklambyrån Kreation i lilla Kalmar. Vid tidpunkten fem anställda som samsades i lokalerna på Fiskaregatan 46 som Peter Glebe så tålmodigt hade hjälp oss med. Två år senare är 18 personer med på lönelistan och såväl kontor i Göteborg som Stockholm öppnat.

Artikel från Barometern som berättar om Kreation 1999.

Från WAP-anpassad till mobilanpassad

En skärmdump från vår webbplats i början av 2000. Fokus på event, tävlingar och tillväxt.

Kreations hemsida 2000. Anpassad till WAP och design enligt tidens tand.

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.