fbpx

Vi söker kundansvarig med säljfunktion

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder. Motiverade kollegor, spännande uppgifter och inspirerande arbetsmiljö väntar. Du kommer att arbeta i flexibla team med varierande projekt och ständiga utmaningar.

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin

Vår familj

Tillsammans med vårt team för filmproduktion, Wedomotion, är vi idag 18 anställda. Som fullservicebyrå brinner vi för digital kommunikation och har kunder över hela landet. Vi drivs av att skapa kommunikation som har ett verkligt och genuint värde för våra kunder.

Om dig

Vi vill att du brinner för kommunikation lika mycket som vi gör. Du är resultatdriven, nyfiken och duktig på att ta egna initiativ. Du älskar att göra affärer och att utveckla våra kunders kommunikation. Du är noggrann, strukturerad och ansvarsfull samt mån om att driva din egen försäljning framåt. Du är van att föra strategiska diskussioner med kund samt leda kreativt arbete. Vi jobbar alltmer mot digitala lösningar och ser det som en klar fördel om du har erfarenhet av att driva webbutvecklingsprojekt och reklamkampanjer med digitalt fokus. Till din hjälp har du ett team av kreatörer, filmskapare, specialistutvecklare och webbdesigners.

Om tjänsten

Du kommer att bli en nyckelspelare på byrån och ha två huvudfokus: projektledning och försäljning/kundbearbetning. Som säljande projektledare ansvarar du för att hitta nya spännande uppdrag samt utveckla och hitta nya affärer hos våra befintliga kunder. Du kommer att ha en egen säljbudget med ansvar för kundbearbetning och merförsäljning. Av denna anledning är det viktigt att du självständigt kan driva dina affärer framåt, vara kreativ och kan hitta lösningar för våra kunders utmaningar.
Som strategisk projektledare ansvarar du för att projekten levereras i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt kvalitet. Du gör allt från att upprätta kundavtal, hålla kontinuerlig kontakt med kunder och ta fram projektplaner till ekonomiska uppföljningar med såväl kund som byråchef. Du kommer också att fungera som strategisk rådgivare till våra kunder i allt från varumärke och medieval till målgruppsanalyser och du kommer att driva flera parallella projekt samtidigt.

Detta önskar vi av dig

Tillsammans med resten av gänget ser du till att byrån dagligen producerar kommunikationslösningar i världsklass. Vår idealkandidat kan:

 • Självständigt och med stort driv hitta nya kunder och skapa affärer.
 • Snabbt sätta sig in i kundens övergripande marknadsstrategi och på ett insiktsfullt sätt föra ett resonemang kring hur vi som byrå kan skapa värdefulla lösningar för att på bästa sätt stötta strategin
 • På ett effektivt och målinriktat sätt leda större och mindre projekt från start till mål
 • Kommunicera på olika nivåer i en kunds organisation och se lösningar och frågeställningar från organisationens olika perspektiv
 • Sälja in sina idéer och visioner till beslutsfattare hos kund

Meriterande erfarenheter:

 • Arbetat som projektledare på reklambyrå eller webbyrå
 • Arbetat som säljare inom kommunikationsbranschen, särskilt för digitala tjänster

Vi erbjuder dig:

 • Drivna, engagerade och glada kollegor som brinner för värdeskapande kommunikation
 • En dynamisk arbetsplats med flexibla arbetstider
 • Stora utvecklingsmöjligheter
 • En kreativ arbetsmiljö
 • Varierande och stimulerande arbetsuppgifter

Om anställningen

Tillsvidare med arbetsplats på vårt kontor i Kalmar. Läs mer om Kreation som arbetsplats. Skicka din ansökan till: jobb@kreation.se

Sista ansökningsdag framflyttad till 1 sep 2021 pga semestertider.

Läs mer om att jobba på Kreation under rubriken karriär. Har du funderingar eller frågor, kontakta säljchef Joakim Daunéus via e-post joakim.dauneus@kreation.se

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.