fbpx

Kampanj för regionens renhållare

Kampanj för regionens renhållare, koncept och produktion av flera reklamfilmer
Dela på facebook
Dela på linkedin

Möt Inger och Kjell-Åke. Paret som går mot strömmen.

Kreation tillsammans med dotterbolaget Wedomotion har producerat kampanjkonceptet med det lata paret för KSRR. Kampanjen bygger på två karaktärer som har lite svårt att förhålla sig till de regler  som finns gällande hantering av avfall. De löser saker och ting på sitt egna sätt och ofta ingår det en mer eller mindre mekanisk uppfinning.

Kampanjen har producerat av vårt kreativa team och i samarbete med vår filmbyrå Wedomotion och bygger på en följetång med Inger och Kjell-Åke som försöker hitta lösningar för att slippa sköta sin sortering som alla andra. Den ena uppfinning är värre än den andra. Produktionen är inspelad i studio och all rekvisita är byggd speciellt för konceptet och tyvärr fungerar inte maskinerna i verkligheten (heller). Kampanjen har körts i flera digitala kanaler så som Snapchat, Youtube och Facebook men också rullat i TV4 och Tv4-play. Mediaplanering har sköts av vår samarbetspartner Context Media.

Det går inte alltid som man har tänkt sig

Inger och Kjell-Åke jobbar förtvivlat med att hitta lösningar för att slippa ta hand om sitt avfall. KSRR, eller Kretslopp Sydost som det numer heter, ansvarar för insamling av avfall från flera kommuner i Kalmar län och man har också ansvaret för att informera regionens invånare om hur de ska källsortera och arbeta för en minskad avfallsmängd. Kampanjens syfte är att informera målgrupperna om hur enkelt det facto är att sköta sin sortering.

Du kanske också gillar...

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.