fbpx

Kampanj för Krösatågen i Jönköping och Kronoberg

Koncept och produktion av reklamfilm och kampanj i sociala/digitala kanaler
Dela på facebook
Dela på linkedin

Historieberättaren är ett kampanjkoncept framtagen för Krösatrafiken inom Jönköpings och Kronobergs län. Idéen bygger skrönor och historier hämtade från den småländska myllan. Kampanj har körts främst i social kanaler och via Youtube men har också rullat i TV4. Produktion har gjort i samverkan med vår samägda filmbyrå Wedomotion.

Historieberättaren är ett kampanjkoncept framtagen för Krösatrafiken inom Jönköpings och Kronobergs län. Idéen bygger på skrönor och historier hämtade från den småländska myllan. Kampanj har körts främst i social kanaler och via Youtube men har också rullat i TV4. Produktion har gjorts i samverkan med vår samägda filmbyrå Wedomotion.

Om kampanjen

Kampanjen har producerats i flertal editioner för att passa en rik mediaspridning. Därtill har flera skrönor spelats in – den ena värre än den andre. I samband med inspelning produceras råmaterial för alla kända medieformat – från sex sekunder och uppåt, 9:16, 16:9 och 1:1. Känner du igen historieberättarens röst? Den bör vara bekant för de flesta av oss.

Du kanske också gillar...

KEY

vi söker kundansvarig

Vi söker en driven kundansvarig med stor förmåga att skapa affärer, både hos befintliga och nya kunder.