crowd2 grey toppbild

Kreatörer, strateger och it-proffs*

HELA FAMILJEN KREATION

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontaktpersoner, telefonnummer och e-postadresser till alla på Kreation reklambyrå. Är du intresserad av våra tjänster och vill komma i kontakt med lämplig projektledare, skicka ett e-post till adressen projektledare@kreation.se så återkommer vi till dig.

Har du redan ett etablerat avtal eller samarbete med oss, kan du även kontakta våra utvecklare eller kreatörer direkt.

Johan

Johan Torslén

VD / CD


Johan grundade Kreation på 1990-talet. Under årens lopp har han framgångsrikt tagit fram kommunikationsplaner, medieplaner, kampanjer, målgruppsanalyser och framför allt strategiska kommunikationslösningar åt mängder av kunder, både offentliga och privata. Johan är dessutom en kreatör ut i fingerspetsarna. Sin långa erfarenhet i branschen har gjort Johan till en flitigt efterfrågad rådgivare inom kommunikation.


Joakim

Joakim Daunéus

Projektledare / digital strateg


Hängiven och kundorienterad projektledare men bred och lång erfarenhet. Joakim har stor vana av att driva uppdrag innehållandes grafisk formgivning och har ett gott öga för funktionell form. Han är också duktig på att hantera stora strategiska projekt och har varit ansvarig för flertalet varumärkesbyggande uppdrag. Samtidigt är han expert på digital kommunikation med en aldrig sinande nyfikenhet för nya och värdeskapande lösningar.


Dessi 1

Désirée Liljevall

Projektledare / PR-strateg


Désirée är välstrukturerad och driven med en vass penna och ett stort nationellt nätverk. Hon hjälper kunden att gå från strategi till praktisk handling och leder den kreativa processen med glöd och engagemang. Désirée har en bakgrund som TV-journalist, informationschef och riksdagsledamot. Hon är dessutom professionell coach.


Nina Kiba

Nina Groznik Mattsson

Kreatör / webbdesigner


Under många år har Nina tillbringat dygnets alla vakna timmar online, framför allt åt dataspel. Den kunskapen och digitala medvetenheten bakar hon med lätthet in i sin profession. Nina är alltid ajour med det senaste och vet precis vad kunden behöver. För henne är den moderna digitala designen byggd på funktionalitet och enkelhet. Hon gör komplicerade koncept okomplicerade.


Gunn

Gunn Andreasson

Ekonomi


Gunn jobbar som ekonomiansvarig och sköter byråns löner, fakturering, redovisning samt ansvarar för löpande rapportering till ledning och styrelse. Har du frågor som gäller fakturor eller betalningar når du Gunn på hennes direktnummer.


Nisse

Nisse Hagman

Kreatör / formgivare


Med över 25 år i reklamvärlden har Nisse haft alla roller som branschen kräver. Han är specialiserad på tidningsdesign och större grafiska produktioner, men är lika bevandrad i den estetiska kreativiteten av produktionen som att ta fram idéer och koncept. Nisse tar fram grafiska profiler och annonskampanjer, men också grafiska koncept för budskap och produkter.


Tobias

Tobias Edström

AD/CD


Tobias har jobbat som Art Director i snart 17 år både i Stockholm, Karlskrona och Kalmar. Han brinner för idéarbete och grafiska uttryck som bygger på väl genomtänkta strategier. Efter utbildningen på Berghs samt Medieskolan i Stockholm har han jobbat heltid som AD/CD på Cell Network/Mandator, Sirius kommunikation och LevelSeven.


Alexander

Alexander Jääskeläinen

Illustratör/animatör


Alexander växte upp med en penna i sin hand, och brinner för att skapa bilder och konstverk. Hans erfarenheter som frilansande konstnär och starka engagemang har gjort honom till en uppfinningsrik och kreativ illustratör.


Img 2201 Amadeus Webb

Amadeus Marmolin

UX Designer


Amadeus är en UX Designer med en brinnande passion för smarta lösningar. Han är kreativ, nyfiken och noggrann i sitt arbete vilket gör att han alltid strävar efter att hitta enkla men nytänkande och innovativa lösningar på kundens problem.

Han har kunskaper inom det konceptuella såväl som det grafiska och arbetar därför både med att hitta svaren och designa lösningarna. I sitt arbete är han lösningsfokuserad och älskar att såväl utmana som att bli utmanad för att nå bästa möjliga lösning.


Stina Kreation

Stina Svalin

AD (frilans)


Stina har arbetat med grafiska koncept och tillhörande produktion med mängder av olika kunder och i såväl små som stora uppdrag. Hon har stor vana av att skapa tilltalande och attraktiv grafisk kommunikation med målgruppen i fokus. Stina brinner för att skapa nytänkande, kreativ och ändamålsenlig kommunikation. Hennes kreativa höjd och flexibilitet gör att arbetet aldrig stagnerar och alltid känns modernt.


Kreation använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse.. Integritets policy Jag godkänner!