HTML5, CSS3, Javascript och WordPress är några av våra modersmål.


Vår grundinställning är att all kommunikation bygger på ett strategiskt angreppsätt – oavsett budskap och mediekanal. Kreation kombinerar kunskapen hos den traditionella reklambyrån och webbyrån genom att fungera som en kommunikationspartner där helheten i kundens kommunikation står i centrum. På byrån finns fullfjädrade strateger, kreatörer och webbutvecklare som syr ihop lösningar och medieval. Vi har anpassat vår verksamhet för organisationer som behöver en partner med spetsig kompetens och personella resurser när det krävs.


Webben har idag utvecklats till att bli den viktigaste kommunikationskanalen för alla företag och organisationer. Mycket kraft läggs på att utveckla varumärkesbyggande insatser via digitala kanaler. En av framtidens utmaningar är att bygga för digital hållbarhet. Allt förändras. Nya tjänster och ny standard avlöser varandra. Tillsammans med oss hittar du rätt verktyg för att bygga ett digitalt nav. Och du kan vara lugn, vi använder open source-nära lösningar som kan anpassas och där andra aktörer kan ta vid efter oss.


Över 70 % av våra kampanjuppdrag utnyttjar idag en kombination av digitala, sociala och fysiska mediekanaler. Ibland bygger vi engagerande kampanjsajter som är tydligt kopplade till en printkampanj. Ibland driver vi merparten av processen via sociala medier genom viral spridning. Vi gör självklart inte allt själva. Den kompetensen kan ingen byrå i vår storlek hålla sig med. Men ombord finns 13 personer med kreativ och strategisk kunskap och ett väl utvecklat nätverk med specialister.

Samarbete och täta avstämningar ger resultat.


Ja, vi gillar att arbeta tätt tillsammans med våra kunder. Vi tror till och med att det är nödvändigt för att skapa digitala lösningar som ger resultat. Det är också då vi säkerställer att lösningen motsvarar dina förväntningar. Arbete med digitala medier kräver mer förberedelser jämfört med fysiska och tryckta medier. Att ändra och göra om under pågående process kan bli kostsamt och gör att tidsplanen blir svår att hålla. Därför tar vi alltid fram en tydlig målbild innan projektet påbörjas.


Vi skapar hemsidor som stärker varumärken och digitala kampanjer som använder teknikens möjligheter. Vi ser alltid till helheten när vi tar fram grafiska profiler och kopplar såväl varumärket som grafiska element till digitala behov. Nu är du säkert nyfiken på vad vi har gjort och därför hoppas vi att du besöker sidan där vi visar på några av våra genomförda projekt.

Viral kampanj via Instagram www.flyfromkalmar.se